Produse oferite

Piese motoare, echipamente electrice, aparate de măsură, pompe submersibile, rulmenţi şi multe altele

Piese şi echipamente pentru motoare

Piese motoare navale, generatoare şi tablouri comandă

Distribuim piese motoare navale de tip 6LDSR, ALCO şi SKL 6NVD48, arbori cotiţi, semicuzineţi şi segmenţi în colaborare cu firmele producătoare, societatea noastră asigurând garanţia calitativă a produselor, precum şi menţinerea preţurilor de producţie.

Echipamente electrice

Echipamente electrice, aparatură control şi de comandă

Oferim produse ce abordează cea mai nouă tehnologie din domeniu, asigurând, prin colaborarea cu firmele producătoare, satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri, prin împletirea rezultatelor tehnice solicitate cu abordarea cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Aparate de măsură şi control

Aparate de măsură, presiune şi control

În acest domeniu colaborăm cu firme consacrate, fapt ce ne permite să oferim clienţilor noştri cele mai bune variante în alegerea produselor. Acordăm la un înalt nivel profesional, la solicitarea clienţilor noştri, documentaţia necesară pentru găsirea celor mai bune variante de exploatare a aparaturii de măsură şi control.

Pompe submersibile, valve, robineţi industriali

Pompe submersibile, valve şi robineţi industriali

S.C. AMISTAL SERV S.R.L., în colaborare cu producători de renume din Olanda, Spania, Germania, România, poate răspunde tuturor solicitărilor privind furnizarea produselor de cel mai ridicat nivel tehnologic din domeniu, fiind singurul furnizor ce a menţinut şi menţine echilibrul calităţii.

De asemenea, firma noastră comercializează şi asigură buna funcţionare a produselor şi echipamentelor din următoarele categorii:

Cabluri electrice

Cabluri electrice

Rulmenţi

Rulmenţi

Radare navale

Radare navale

Pompe submersibile

Pompe submersibile

Vopseluri industriale

Vopseluri industriale

Ancore

Feronerie, ancore

Becuri

Becuri

Cabluri de tracţiune

Cabluri de tracţiune